El color gris ha tingut un paper destacat en la història de l'art, tant a la pintura com a altres disciplines creatives.

Decorar el capçal del dormitori pot ser una tasca divertida i creativa que pot transformar completament l'aspecte de l'habitació.

Si tens un passadis estret a casa, segurament hauràs pensat que és difícil decorar-lo. No obstant, hi ha diverses maneres de fer que aquest espai sigui més acollidor i interessant, tot aprofitant la seva estretor per crear un efecte visual únic. Aquí tens algunes idees per decorar el teu passadís estret:

La restauració d'objectes antics és una pràctica que es remunta a segles enrere. Aquesta tasca té com a objectiu recuperar la vida dels objectes, recuperant la seva bellesa i funcionalitat original.

La decoració escandinava s'ha convertit en una tendència popular en els darrers anys per la seva simplicitat, funcionalitat i sensació de confort.

La decoració del llar és una forma d'expressar el nostre estil i personalitat, però moltes vegades pot resultar costosa.

DecoAmbients és una empresa especialitzada en el tractament de les humitats i impermeabilització de les superfícies, incloent les terrasses cobertes i altres zones exteriors.

DecoAmbiens Pintors és una empresa de pintura que ofereix serveis de revestiment i pintat de façanes per a tot tipus de propietats.