Com decorar amb estil minimalista

08.03.2023


Si estàs buscant com donar-li un aire minimalista a les parets de la teva casa t'explicarem alguns consells per aconseguirlo.

Colors neutres: El minimalisme se centra en la simplicitat i la senzillesa, i una forma fàcil d'aconseguir-ho és a través dels colors neutres. Escull una paleta de colors càlids i suaus, com el blanc, el gris i el beige, per donar-li un aire minimalista a les teves parets.

Pareds blanques: Una paret blanca és la base perfecta per a una decoració minimalista. Deixa les parets sense decorar o afegeix-hi alguna obra d'art senzilla per completar l'espai.

Elements gràfics: El minimalisme es tracta de la simplicitat, però això no vol dir que no puguis jugar amb els elements gràfics. Un mural geomètric o un disseny de línies simples a les parets pot ser una opció excel·lent per afegir profunditat i textura a la teva decoració.

Mobiliari minimalista: Combinar les parets amb mobiliari minimalista i senzill pot ser una forma excel·lent d'aconseguir un estil minimalista. Opta per mobles amb línies netes i simples, amb una paleta de colors neutres, per crear una harmonia visual en tota la teva llar.

Materials naturals: Utilitza materials naturals com la fusta o la pedra per aportar una sensació càlida i natural a les teves parets. Aquest tipus de materials són una forma excel·lent de trencar la monotonia de les parets blanques i aportar una mica de textura a la teva decoració.

Il·luminació adequada: La il·luminació és clau per aconseguir una decoració minimalista. Utilitza llums suaus i càlids per crear un ambient acollidor a la teva llar. També pots optar per una il·luminació indirecta, com ara llums de pare que projectin la llum cap a la paret, per aportar una sensació de profunditat i textura.

En resum, la decoració minimalista es tracta de simplificar i despullar els elements innecessaris. 

Opta per colors neutres, elements gràfics, mobiliari minimalista, materials naturals i una il·luminació adequada. Amb aquests consells i trucs, podràs crear un ambient minimalista a la teva llar, que et farà sentir relaxat i serè en tot moment.


DecoAmbients Pintors 

Miguel Angel Gamez