Nova decoració

06.03.2023


La decoració del llar és una forma d'expressar el nostre estil i personalitat, però moltes vegades pot resultar costosa. 

Afortunadament, hi ha moltes maneres de canviar la decoració de la casa sense haver de gastar una fortuna en mobles nous i accessoris costosos. 

En aquest article, us mostrarem alguns trucs per transformar la decoració del vostre llar sense gastar molt de diners.

  1. Rearrangement Una de les formes més senzilles de canviar la decoració de la casa és mitjançant el rearrangement o reorganització dels mobles.

  2.  Sovint, simplement canviar la posició dels mobles en una habitació pot crear un ambient completament diferent. Experimenta amb diferents arranjaments i veu què funciona millor per a tu.

  3. Canvia els tèxtils Canviar els tèxtils d'una habitació pot transformar completament la seva aparença. Afegeix coixins nous, mantes, cortines o catifes per donar un toc diferent a l'espai. Prova amb diferents textures i colors per crear una atmosfera acollidora i atractiva.

  4. Afegeix plantes Les plantes són una manera excel·lent de donar vida a una habitació i afegir un toc de color. A més, les plantes també poden millorar la qualitat de l'aire i fer que l'habitació sigui més acollidora. Prova amb diferents tipus de plantes, com ara flors o plantes suculentes, i experimenta amb diferents macetes i suports.

  5. Pinta les parets Una de les maneres més econòmiques de canviar la decoració d'una habitació és pintar les parets. Una nova capa de pintura pot transformar completament l'aspecte d'una habitació. Prova amb diferents colors i acabats per donar una nova vida a l'espai. També pots experimentar amb formes geomètriques o patrons per afegir una mica d'interès visual.

  6. Crea una paret de galeria Una paret de galeria és una manera excel·lent de mostrar les teves obres d'art i fotografies favorites. Pots crear una paret de galeria amb marcs barats i fotografies o imatges que hagis imprès. També pots experimentar amb diferents formes i mides de marcs per afegir una mica d'interès visual.

  7. Afegeix il·luminació La il·luminació adequada pot transformar completament una habitació. Prova amb diferents llums de peu, llums de taula o làmpades penjants per afegir una mica d'atmosfera a l'espai. També pots experimentar amb diferents bombetes i colors de llum per donar una nova vida a l'habitació.

  8. Canvia les portes dels armaris Canviar les portes dels armaris tambe és una manera senzilla i econòmica de donar un toc nou a una habitació.


DecoAmbients Pintors

Miguel Angel Gamez