Millorar un passadís estret a casa

22.04.2023


Si tens un passadis estret a casa, segurament hauràs pensat que és difícil decorar-lo. No obstant, hi ha diverses maneres de fer que aquest espai sigui més acollidor i interessant, tot aprofitant la seva estretor per crear un efecte visual únic. Aquí tens algunes idees per decorar el teu passadís estret:

Colors clars i lluminosos

Les parets blanques o de colors clars poden fer que el passadís sembli més ampli i lluminós. Si vols afegir un toc de color, pots afegir detalls decoratius en tonalitats més intenses. També pots jugar amb la llum per crear efectes interessants, com ara instal·lar làmpades en punts estratègics o penjar miralls que reflecteixin la llum natural.

Miralls

Els miralls poden ser un gran aliat per decorar un passadís estret, ja que reflecteixen la llum i creen una sensació d'amplitud. Pots penjar un o diversos miralls a la paret, així, el passadís sembrarà més ampli i lluminós.

Estanteries

Les estanteries poden ser una gran ajuda per aconseguir que un passadís estret sigui més útil i interessant. Pots col·locar llibres, objectes decoratius o plantes en les estanteries per crear un espai visualment atractiu. També pots afegir llums de taula o altres elements decoratius a les estanteries per donar-li una sensació acollidora i càlida.

Tapissos i alfombres

Un tapís o una alfombra al passadís pot ajudar a suavitzar l'aspecte fred i impersonal de les parets i del terra. També pot crear una sensació de profunditat i amplitud, especialment si optes per un disseny que segueixi la línia del passadís. Així, el teu passadís serà més acollidor i agradable.

Art mural

Un gran mural o una galeria d'art a les parets del passadís pot fer que aquest espai estret sigui més interessant i personal. Pots triar obres d'art que reflecteixin els teus gustos i interessos, o bé optar per una temàtica específica. Així, el passadís no serà només un lloc de pas, sinó també un lloc per admirar i gaudir.

Ens encantaria ajudar-te a millorar el passadís  de casa teva. Comptem amb solucions de decoració i pintura que poden ajudar a fer que l'espai sigui més ampli i acollidor.

Podem començar pintant les parets amb colors clars i lluminosos, que ajudaran a reflectir la llum i donar una sensació d'amplitud. També aplicar tècniques com l'estucat o la pintura amb efectes per aportar profunditat i textura a les parets.

Et podem assesorar en la millor il·luminació per contribuir a augmentar la sensació d'amplada de l'espai. 

 Estem per a oferir-te solucions per a millorar el passadís estret de la teva casa. 


DecoAmbients Pintors Tremp

Miguel Angel Gamez