CURSOS - 

1 / SESSIONS  VIDEOCONFERÈNCIA: 

*27 EUROS L'HORA iva inclòs.

Per aprendre la tecnica de la pintura decorativa i l'interiorisme sense sortir de la comoditat de la teva casa.

Aquestes sessions t'anirán molt bé si només necessites orientació i suport teòric d'un supervisor professional.

Nosaltres t'oferim suport, recomanacions, trucs, motivació i sobretot la nostra experiència, tu poses tota la resta:

Què és el que has de posar tu ?  

Abans de res has de contactar amb nosaltres per a sol·licitar una sessió i escollir la tècnica que vols aprendre o la seva consulta.

Material: T'encaregues de comprar els materials que t'indicarem pel teu propi projecte.

Espai: Tens l'avantatge d'escollir on vols realitzar el treball. Pot ser un moble de la teva casa, una paret, el saló o una habitació.

Tingues en compte que hauràs de tenir una bona connexió a internet i un programa de qualitat per a poder comunicar-nos i veure com es desenvolupa el treball que desitgis.

També has de tenir en compte que les hores hauran d'estar acordades i prefixades amb antelació perquè puguis treure el màxim profit del nostre equip de professionals.

Anima't ! Posa't en contacte amb nosaltres per correu, o telèfon i treu profit de la teva creativitat.

- 2 / CURSOM150PRACTICMENSUAL: 

CARACTERÍSTIQUES:   Per a aprendre a fons una tècnica no sols amb la teoria, sinó amb la possibilitat de desenvolupar-te treballant directament amb el teu mestre professional acompanyant-li en el seu treball.

Aquesta modalitat d'aprendre et permet veure i estar acompanyat del professional que t'indiqués com s'ha de procedir al detall amb la tècnica que desitgis desenvolupar.

Imagina que vols aprendre a allisar perfectament parets, o lacar portes o armaris.

Podràs veure i practicar amb la supervisió del teu mestre Pintor perquè puguis familiaritzar-te bé amb tots els procediments.

Això et permetrà aprendre sense destrossar les parets de la teva casa... ¡és broma! ... Però sí que és bàsic practicar i treballar sobre molts suports i entorns, això no és tan viable si no tens suports o lloc i vols aprendre bé fins a dominar bé la tècnica de treball en qüestió.

Hauràs de sol·licitar amb temps el que desitgis aprendre perquè et puguem avisar per a quan tinguem el treball indicat i puguis gaudir d'aquesta magnífica experiència.

Quantes hores podràs assistir amb el professional? Tot depèn de tu dins d'aquest mes , la qual cosa si podem dir-te és que podràs assistir sempre que t'adaptis a l'horari del professional i les seves indicacions dins d'aquest mes.

Recorda que ell serà el que tindrà la responsabilitat de finalitzar els treballs amb el seu client amb la màxima qualitat possible i hauràs de respectar el seu treball i el que et permeti practicar.

També encara que estaràs sota el teu propi risc i responsabilitat i hauràs de signar un formulari d'exoneració de responsabilitat per danys o accidents que poguessin succeir per això mateix, hauràs de seguir totes les mesures i recomanacions de seguretat que se t'indiquin perquè en cas contrari el curset quedaria finalitzat immediatament sense cap dret de asistencia ni reemborsament.

- 3 / CURSO258PRACTICTRIMESTRAL: 


CARACTERÍSTIQUES:  Et permet practicar, practicar i practicar com un professional fins a dominar perfectament el treball.

Aquest curs va dirigit als quals tenen molt clar que volen fer d'aquest ofici la seva opció laboral de futur.

També pot ajudar a empresaris del sector a formarse degudament i donar formació als seus empleats.

Aquesta modalitat d'aprendre et permet estar acompanyat del professional que t'indiqués com s'ha de procedir al detall amb aquest apassionant ofici i les tècniques del professional.

No sols podràs veure com es treballa de forma regular en aquest ofici, també podràs com vam dir practicar, practicar i practicar fins a un trimestre sencer i amb la supervisió del teu mestre pintor perquè puguis familiaritzar-te bé amb l'ofici .

Si vols fer el teu futur d'aquest ofici és necessari que el coneguis a fons, practicar sobre molts suports i entorns, això no és viable si no tens treball seguit en una empresa o si l'empresa no disposa de suficients professionals i molts  sense especialitzacións.

Si t'animes a formar-te d'aquesta forma amb nosaltres hauràs de sol·licitar amb temps la teva plaça en la nostra empresa i escola practica professional, perquè puguem avisar-te per a quan tinguem el teu mestre professional disponible a punt i puguis gaudir d'aquesta magnífica oportunitat.

Quantes hores podràs assistir amb el professional? Tot depèn de tu dins d'aquest trimestre.  podràs assistir sempre que t'adaptis a l'horari del professional i les seves indicacions dins d'aquest temps indicat.

Recorda que ell serà el que tindrà la responsabilitat de finalitzar els treballs amb el seu client amb la màxima qualitat possible i hauràs de respectar el seu treball i seguir al detall totes les seves indicacions en practicar i sense cap classe d'exigències per part teva.

També encara que estaràs sota el teu propi risc i responsabilitat i hauràs de signar un formulari d'exoneració de responsabilitat per danys o accidents que poguessin succeir, i igualment, hauràs de seguir totes les mesures i recomanacions de seguretat que se t'indiquin perquè en cas contrari el curset finalitzaria immediatament sense cap dret de asistencia ni  reemborsament.