Pintura y decoracio: Pisos , escales, etc.

26.02.2023


En DecoAmbients, som especialistes en pintar i decorar pisos per aconseguir un espai únic i personalitzat que compleixi amb les necessitats i gustos dels nostres clients. 

En primer lloc, realitzem una preparació exhaustiva de les superfícies, eliminant qualsevol imperfecció i assegurant una bona adhesió de la pintura.

A continuació, seleccionem els colors i acabats que millor s'adaptin a les necessitats i gustos dels nostres clients. 

Treballem amb pintures de primera qualitat per aconseguir acabats perfectes i duradors en el temps. 

A més, també podem aplicar diferents tècniques de pintura decorativa, com l'estuc, l'esponjat o el craquelat, per aconseguir efectes originals i personalitzats. Un cop finalitzada la pintura, passem a la decoració del pis.

Podem assessorar en la selecció d'elements decoratius, com ara quadres, coixins o llums, per donar el toc final a l'espai. 

En tot moment, ens assegurem que la decoració estigui en harmonia amb la pintura i l'estil general del pis.

 Pintem i decoram pisos amb cura i atenció a cada detall. Des de la preparació de les superfícies fins a la selecció dels mobles i accessoris. 

Treballem per aconseguir un espai únic i personalitzat que s'adapti a les necessitats i gustos dels nostres clients. Si busques un servei de pintura i decoració de qualitat, no dubtis en contactar-nos

DecoAmbients Pintors

Miguel Angel Gamez