Mobles per restaurar

05.03.2023


En Decoambients, oferim un servei complet de restauració de mobles que permet als nostres clients donar una nova vida als seus mobles vells o antiquats. La transformació de mobles és una alternativa econòmica i sostenible per renovar el mobiliari i adaptar-lo als gustos i estil del moment.

La pintura és una de les tècniques més utilitzades en la transformació de mobles. En primer lloc, realitzem una preparació adequada de la superfície del moble, eliminant qualsevol rest de pintura anterior i assegurant que la superfície estigui lliure de pols i greixos. A continuació, seleccionem la pintura adequada per al moble i aplicam diverses capes per aconseguir l'acabat desitjat.

També podem aplicar altres tècniques de transformació de mobles, com ara la restauració, la decapació o l'aplicació de teles, paper pintat. Aquestes tècniques permeten donar un aspecte diferent al moble sense haver de pintar-lo completament.

La transformació de mobles és una opció molt interessant per aconseguir un mobiliari personalitzat i adaptat als gustos i necessitats de cada persona. A més, és una opció sostenible ja que evita la necessitat de comprar mobles nous i permet aprofitar el mobiliari que ja es té.

Si busques un servei de pintura i decoració de qualitat, no dubtis en contactar-nos.


DecoAmbients -Pintors 

Miguel Angel Gamez