Colors intensos a les parets

26.02.2023


Els colors intensos són una opció excel·lent per a la decoració d'interiors. 

Encara que molts puguin pensar que els colors foscos fan que les estances semblin més petites i fosques, això no és necessàriament cert. 

De fet, si es fa un bon ús dels colors foscos, es pot aconseguir un efecte molt sofisticat i elegant en qualsevol espai.

A continuació, us donem 5 consells clau per a l'ús de colors foscos en la decoració d'interiors:

  1. Utilitzeu-los en punts específics: En lloc de pintar totes les parets amb colors foscos, utilitzeu-los en punts específics de l'estança, com ara una sola paret o una columna. Això ajudarà a equilibrar l'espai i a evitar que es vegi massa pesat.

  2. Combina-los amb colors més clars: Els colors foscos són excel·lents per a destacar altres elements decoratius. Utilitzeu-los amb colors més clars per aconseguir un contrast interessant i ajudar a equilibrar l'estètica de l'espai.

  3. Afegeix textura: Utilitzeu teixits i materials que aportin textura a l'estança, com ara pells, terciopels o teixits amb relleu. Això ajudarà a mantenir la sensació d'espai i aconseguirà que els colors foscos siguin més càlids i acollidors.

  4. Il·luminació adequada: La il·luminació és clau en l'ús de colors foscos en la decoració d'interiors. Assegureu-vos que l'estança disposi de suficient llum natural i que es complementi amb la il·luminació artificial adequada per aconseguir l'ambient desitjat.

  5. Busqueu la cohesió amb altres elements decoratius: És important que els colors foscos s'harmonitzin amb altres elements decoratius de l'estança, com ara mobles o cortines. Això ajudarà a mantenir l'harmonia en tot l'espai.

A decoambients, som especialistes en la decoració d'interiors i oferim serveis personalitzats per a cada client. 

Amb la nostra ajuda, podeu aconseguir una decoració d'interiors única i personalitzada. 

Contacteu amb nosaltres i descobriu tots els serveis que posem a la vostra disposició. Ens encantaria ajudar-vos a crear l'espai dels vostres somnis.

 

DecoAmbients Pintors

Miguel Angel Gamez