Color cafe y crema

04.03.2023


El color crema i el color cafè són opcions populars a l'hora de decorar i pintar les parets d'una llar. 

Aquestes tonalitats aporten una sensació de calidesa i comoditat a l'espai, així com també poden crear un efecte tranquil i relaxant.

Una de les raons per les quals el color crema i el cafè són tan populars és perquè són fàcils de combinar amb altres colors i estils de decoració.

 El color crema, en particular, és un color neutre que es pot utilitzar en molts estils de decoració diferents, des dels més tradicionals fins als més moderns i contemporanis. 

El color cafè es pot utilitzar per afegir profunditat i riquesa a una habitació, sobretot si es combina amb altres colors càlids com el taronja o el groc.

Una altra raó per la qual el color crema i el cafè són tan populars és perquè poden ajudar a crear una sensació de calma i tranquil·litat a l'habitació. 

Aquests colors són considerats colors terrenals i naturals, el que els converteix en una opció excel·lent per a aquells que busquen un estil de vida més relaxat i sense estridències. 

El color crema i el cafè també poden ajudar a reduir l'estrès i l'ansietat, ja que són colors que s'associen amb la natura i la tranquil·litat.

Una altra avantatja d'utilitzar el color crema i el cafè a l'hora de decorar i pintar les parets és que són colors que poden ajudar a augmentar la lluminositat i l'amplitud d'una habitació. 

El color crema reflecteix la llum de manera molt eficient, el que fa que les habitacions que estan pintades amb aquest color sembli més grans i més lluminoses. El color cafè, per la seva banda, pot ajudar a augmentar una sensació de profunditat i de riquesa a l'espai.


DecoAmbients Pintors

 Miguel Angel Gamez